Az inverteres légkondicionálás a legújabb technológia a légkondicionálás területén, amely környezetbarát és energiatakarékos megközelítése miatt egyre népszerűbb. A kényelem biztosítása a felhasználók számára egy másik nagy előnye ennek a típusú rendszernek.

A legújabb technológiával való lépéstartásnak több előnye van, mint gondolnánk. A csendes működés egy olyan jellemző, amelyet az inverteres technológia kínál. Az inverter kompresszort tartalmazó kültéri egység sokkal csendesebb, mint a nem inverteres kompresszor, ami hatalmas előny, hisz senki sem szeretné egész nap a klíma zúgását hallgatni. Az inverteres klímákkal alvás közben sem kell aggódnia a zaj miatt.

Energiatakarékos inverteres klíma

Az energiatakarékosság az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a kílmaberendezés vásárlásakor. Hosszú távon ezzel az előnnyel sok-sok forintot spórolhatunk meg magunknak. Az inverter technológiával működő légkondicionálók kevesebb energiát fogyasztanak a régebbi, hagyományos rendszerekhez képest.

A kényelmet nyújtó légkondicionáló

A felhasználók kényelme a rendszer további előnye. Az indítás során a kompresszor teljes sebességgel működhet, hogy a helyiséget gyorsan lehűtse. Miután elérte a kívánt szobahőmérsékletet, a kompresszor fordulatszámát a változó frekvenciájú hajtással szabályozzák a helyiség szükséges hűtési terhelése alapján.

Klímaszerelés a Villámklímával

Az inverteres klímaberendezések mellett tenné le voksát, azonban van még néhány kérdése a rendszert működését illetően? Forduljon hozzánk bizalommal! Tapasztalt munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár tanácsadásról, akár klímaszerelésről vagy karbantartásról van szó! Hívjon minket még ma!