Véleményünk szerint nem lehet elégszer hangsúlyozni a tiszta és jól működő légszűrők fontosságát, hiszen a klímaberendezések egyik elhanyagolhatatlan része ez az egészségünk szempontjából.

A barátaink és családtagjaink állandó tüsszögéséből arra következtethetünk, hogy allergiájuk kibontakozóban van. Adódik a kérdés, hogy mit tehetünk allergiával küzdő szeretteinkért?

A klímaberendezések tulajdonosainál mindig fontos kérdés, hogy hogy tegyék hosszútávon is megbízhatóvá klímájukat. A következő néhány sorban adunk néhány tippet válaszul erre a kérdésre!

A légkondicionálók alkatrészei rendszeres karbantartást igényelnek, hogy az egység hatékonyan és eredményesen működhessen szolgálati évei alatt. A szükséges karbantartás elhanyagolása gyakorlatilag biztosítja a légkondicionáló teljesítmény folyamatos csökkenését, miközben az energiafelhasználás folyamatosan növekszik.

A porszűrő az otthonunkban lévő levegő jó minőségéért felel, így egészségünk szempontjából igen fontos szerepet tölt be. 

Azon gondolkozik, hogyan tudna pénzt megtakarítani klímaberendezésével? Magasnak találja villanyszámláját? Adunk néhány tippet, amelyek hozzásegíthetik a takarékoskodáshoz!

Sokunknak fogalma sincs róla, hogy egy kis figyelmetlenség, milyen sok gondot okozhat nekünk. A nem megfelelő minőségű levegő hosszútávon igen kellemetlen egészségügyi gondokat is okozhat.