Hívjon Most! +36 70 458 2230

Villámklíma

Villámklíma

Fűtés az átmeneti időszakban?

Akár egy-egy helyiségben is fűthetünk, az átmeneti időszakban, nem kell az egész központi rendszerünket beizzítani, hogy este kellemes melegben hajtsuk nyugovóra a fejünket.

 

Mit javasolnak a gyártók?

Míg kint a szabadég alatt nincsenek mínuszok - a legtöbb esetben a klímáknál a gyártók +5°C-os külső hőmérsékletet szoktak meghatározni - addig a klíma teljesítmény vesztés nélkül tud fűteni, ez a tavaszi, és enyhe őszi estéken kiválóan működik.

 

Fűtésre optimalizált klíma előnye

A fantasztikus inverteres technológiának köszönhetően jóval gazdaságosabb, csendesebb a készülék működése. Ki kell emelnünk mindenképpen, a fűtésre optimalizált klímák legnagyobb előnyét, hiszen ezekkel a készülékekkel tud biztonságosan egész évben fűteni-hűteni. A kültéri egység mára már téliesített, sok modell kiegészítő elektromos fűtéssel, karterfűtéssel van ellátva, a hőcserélő mérete jóval nagyobb, a kondenzvizet automatikusan leolvasztja, erre a kis időre a beltéri egység leáll. Erre mindenképp szükség van, mert a ráfagyott víznek, a télen is keletkező párának ki kell folynia, hogy a gép zavartalanul és gazdaságosan tudjon működni a továbbiakban is. Ha ezt nem történne meg a ráfagyott víz szétfagyaszthatja a hőcserélőt és eltörheti a kültéri egység ventilátorát. Ezt pedig senki sem szeretné! 

 

Keressen bizalommal!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 70 458 2230