Hívjon Most! +36 70 458 2230

Villámklíma

Villámklíma

 

A klímával való fűtés a "mumus"

Vásárlóink között sokan ijesztőnek és taszítónak találták azt a gondolatot, hogy télen klímával fűtsenek.

Vásárlók gondolata alapján

Azt gondolták, hogy egy végtelenül gazdaságtalan módszer, és az áramszámla az egekben less a hónap végén. A másik negatív gondolatuk az volt, hogy mi történik ha a nagy hideg közepette “bedöglik” a rendszer és ott maradnak a fűtetlen lakásban a tél közepén. Kétségeiket eloszlattuk, minél inkább megismerték ezt a technológiát, és elmeséltük nekik a lehetőségeiket. Nem véletlen ugyanis, hogy az áramszolgáltatókon keresztül az állam is nagy kedvezményeket biztosít a klímával fűtésre.

2019-ben már megszokott eset, ha valaki klímával fűt és nemcsak az átmeneti időszakban, hanem egész télen! A minőségi klímák kategóriájában egyre inkább olyan készülékek kerülnek ki a piacra, melyek -20°C, vagy akár -30°C-ban is megbízhatóan és gazdaságosan teljesítenek, így nem kell félni, hogy a legnagyobb hidegben fűtés nélkül maradunk. Magyarországon nem jellemző a hosszabb ideig -20°C-nál hidegebb időszak.

 

Építkezik vagy most telepítené a fűtési rendszert?

Aki építkezésen tori a fejét, vagy fűtési rendszerét újítja fel, nem is gondolhat másra, csak a klímával fűtésre. Komfortja még jobb, mint a gázkazánnak, fenntartásának költsége viszont a fatüzeléssel. Miért is ne használná télen saját klímáját, és élvezné ki a készüléke előnyeit, mint a l páramentesítését , levegő megszűrését, a turbó fokozatot vagy az opcionális wifis vezérlés kényelmét. Arról nem is beszélve, hogy egyetlen megoldással letudja a téli fűtést és a nyári hűtést is. Újépítésű házak esetében nem kell külön fűtésrendszert megterveztetnie és kiviteleztetnie, mivel egy klíma készülékkel meg tudja oldani egész évben otthona klimatizálását. Sokkal pénztárcabarátabb áron jön ki, mintha egy gáztervet és radiátoros fűtést kellene kiépítenie, és a későbbi költségei is jóval kedvezőbbek. Ezt mégjobban felturbózhatja még azzal, ha a klímája által felhasznált áramot is a saját házával termelteti ki, napelemek segítségével.

 

Keressen bizalommal!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 70 458 2230