Hívjon Most! +36 70 458 2230

Villámklíma

Villámklíma

Önnek mi a tapasztalata róla? 

A legkondícionálók tisztításának legegyszerűbb módja a klímafertőtlenítő sprayk használata. Vajon elég hatékonynak bizonyul? 

Mire jó a klíma fertőtlenítő spray, a családom biztonságban van tőle?

Amennyiben Ön megfelelően a leírás szerint használja, akkor kijelenthetjük, hogy igen. A nagyobb üzletekben, gépészeti boltokban megtalálhatók ezek a szerek, amiket a dobozon lévő leírás szerint kell használni. Nem érdemes vele bespejzolni, sok esetben az egész dobozt rá kell fújni egy beltéri egységre! Több gyártó esetben a klíma készülékek garanciális feltétele a szakszervíz általi karbantartás elvégzése, ezért célszerű ezen idő alatt ezt szakcéggel valamint szakemberrel elvégeztetni.

Hogyan használjuk a sprayt?

A berendezés áramtalanitásával kezdjünk, majd a beltéri egység előlapját felemelve vagy eltávolítva vegyük ki a porszűrőket. Előfordulhat, hogy különböző extra szűrők is találhatók ezeket, távolítsuk el róla és a porszűrőt langyos vízzel mossuk át, egy picit dörzsöljük meg szivaccsal vagy kézzel, tegyük félre és hagyjuk száradni. A sprayt elővéve a beltéri egységben található függőleges lamellára fújjuk rá azt a mennyiséget amennyit a doboz oldalán olvashatunk. A fújáskor figyeljünk arra, hogy az összes lamellára jusson belőle! 10-20 percig hagyjuk hatni, majd a megszáradt porszűrőket tegyük vissza a helyére.