Hívjon Most! +36 70 458 2230

Villámklíma

Villámklíma

A Gree-ről klíma márkáról röviden

 

A Gree Kínából származik, ’91-ben alapították. Napjainkban az éves gyártási kapacitás 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés. A Gree a világ 200 országában van jelen, első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. 

 

Mi különbözteti meg a Gree márkát más gyártók légkondicionálóitól?

 

A Gree készülékek kiemelkedőnek számítanak például abból a szempontból, hogy az egyik leghalkabbnak számítanak. Az új típusok már környezetbarát hűtőközeggel rendelkeznek. Mivel a Gree nagy mennyiségben gyártja a készülékeket, így nem kell aggódnunk az alkatrész-utánpótlás miatt sem.

 A Gree klímák előnye az is, hogy mindegyik készülék képes intelligens leolvasztásra. Ennek akkor van jelentősége, ha téli üzemmódban is használjuk a berendezést. Az intelligens, automatikus funkció viszont rendszeres időközönként gondoskodik a leolvasztásról, így nem csak megvédi az egységet, hanem jobb hatásfokú lesz maga a fűtés is.

 

Legyen Önnek is Gree klímakészüléke, kérjen ajánlatot!

 

 

Keressen bennünket bizalommal!

E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonon: +36 70 458 2230